Gyakran ismételt kérdések

1.) Mi pontosan a jelentkezés menete?

Kövesd ezeket a lépéseket:

  1. Minden esetben a weboldalunkon: itt, a JELENTKEZÉS menüpontnál kell kezdened. Első lépésként még csak a nevedet (fontos a résztvevő nevét megadni akkor is, ha nem ő intézi a jelentkezést) és e-mail címedet  kell megadnod és kiválasztanod a kurzust, amelyikre szeretnél járni. Kérjük, ellenőrizd az e-mail címed, mielőtt a küldés gombra kattintasz!
  2. Ezt követően kapsz egy automatikus e-mailt arról, hogy eljutott hozzánk a jelentkezési szándékod. Amennyiben órák múlva sem kaptad meg, valószínű, hogy rossz e-mail címet írtál be.
  3. Az automatikusan kapott e-mailben találsz majd egy Forms űrlaphoz vezető linket, ezt mihamarabb töltsd ki, mert enélkül csak a szándékodat jelezted, ami nem elégséges. Egy idő után ezeket az érvénytelen jelentkezéseket töröljük. Kitöltéskor majd meg kell adnod a regisztrációhoz és a fizetéshez szükséges adataidat (érvényes személyi igazolványod és adókártyád legyen a kezed ügyében, ha nem te fizeted be a kurzust, akkor a fizető fél/cég adatai is kellenek majd) és itt éred el az Általános Szerződési Feltételeket is.  Ha kiskorú leszel még a kurzus első napján, akkor egy Kiskorú Nyilatkozatot is le kell majd töltened, amit a szülő/gondviselő tölt ki és ír alá. Fontos, hogy a jelentkezés alatt legyen ő is melletted.
  4. Ha megvan a kurzus indulásához szükséges létszám, küldünk egy SimplePay linket, kizárólag ezen keresztül történik majd a befizetés. A jelentkezésed csak a kurzus befizetésével válik véglegessé.

2.) Mikor jelentkezhetek az általam választott kurzus(ok)ra?

A kurzusokat csak közvetlenül a jelentkezési időszakot megelőzően hirdetjük meg itt a honlapunkon, a Jelentkezés menüpont alatt.

3.) Mikor kezdődnek és meddig tartanak a kurzusok?

Az adott kurzus oldalára kattintva megtalálod, hogy pontosan mikor lesznek az órák.

4.) Kell-e bármilyen végzettség ahhoz, hogy a PreMOME kurzusaira jelentkezzek?

Nem kell végzettséggel rendelkezned. Az sem gond, ha még középiskolában tanulsz, és akkor is szívesen látunk, ha már végeztél. Az a fontos, hogy részt vegyél a foglalkozásokon és legyen időd foglalkozni a tanultakkal hét közben is.

5.) Mit tehetek, hogy időben tudjak egy kurzus indulásáról?

Iratkozz fel a hírlevelünkre itt.

6.) Milyen képzésnek minősül a PreMOME?

A PreMOME a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem felvételijére felkészítő műhely, amely a MOME szervezeti egységébe tartozó, azonban az egyetemi képzéstől függetlenül működő felnőttképzés.

Bármely kurzus sikeres elvégzése után a résztvevők egy hivatalosan kiállított Tanúsítványt kapnak. Ennek feltétele a szerződésben meghatározott minimum óraszámon való részvétel, aminek hiányában a résztvevő nem részesül a Tanúsítványban, azonban egyéb szankció nem éri.

A PreMOME tanfolyamaira való beiratkozás nem létesít hallgatói jogviszonyt, ennél fogva sem diákigazolványt, sem iskolai/munkahelyi hiányzási igazolást nem áll módunkban kiállítani.