Jelenleg nincs jelentkezésre nyitott kurzusunk!


A június 24-én induló tömbösített INTENZÍV és NYÁRI kurzusokra június 3-tól tudtok majd jelentkezni!

formatervezés | fotográfia | INTENZÍV rajz | Egyhetes TEXTILTERVEZÉS – tervezés és kivitelezés | SPARK Sprint


Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a kurzusok megnyitásáról!


A jelentkezés pontos menete:

  1. Minden esetben a weboldalunkon: itta JELENTKEZÉS menüpontnál kell kezdened. Első lépésként még csak a nevedet (fontos a résztvevő nevét megadni akkor is, ha nem ő intézi a jelentkezést) és e-mail címedet  kell megadnod és kiválasztanod a kurzust, amelyikre szeretnél járni. Kérjük, ellenőrizd az e-mail címed, mielőtt a küldés gombra kattintasz!
  2. Ezt követően kapsz egy automatikus e-mailt arról, hogy eljutott hozzánk a jelentkezési szándékod. Amennyiben órák múlva sem kaptad meg, valószínű, hogy rossz e-mail címet írtál be.
  3. Az automatikusan kapott e-mailben találsz majd egy Forms űrlaphoz vezető linket, ezt mihamarabb töltsd ki, mert enélkül csak a szándékodat jelezted, ami nem elégséges. Egy idő után ezeket az érvénytelen jelentkezéseket töröljük. Kitöltéskor majd meg kell adnod a regisztrációhoz és a fizetéshez szükséges adataidat (érvényes személyi igazolványod és adókártyád legyen a kezed ügyében, ha nem te fizeted be a kurzust, akkor a fizető fél/cég adatai is kellenek majd) és itt éred el az Általános Szerződési Feltételeket is.  Ha kiskorú leszel még a kurzus első napján, akkor egy Kiskorú Nyilatkozatot is le kell majd töltened, amit a szülő/gondviselő tölt ki és ír alá. Fontos, hogy a jelentkezés alatt legyen ő is melletted.
  4. Ha megvan a kurzus indulásához szükséges létszám, küldünk egy SimplePay linket, kizárólag ezen keresztül történik majd a befizetés. A jelentkezésed csak a kurzus befizetésével válik véglegessé.