INTENZÍV fotográfia

Sikeresen vetted az eddigi akadályokat és gőzerővel készülsz a második fordulóra? Ha továbbjutsz, Intenzív fotográfia kurzusunk neked szól majd!

Kiket várunk?

✓ akik korábban PreMOME fotográfia szakirányú előkészítőre jártak és továbbjutottak a felvételi nyári fordulójába

✓ akik nem nálunk készültek, de továbbjutottak a felvételi nyári fordulójába

Miért válaszd az INTENZÍV előkészítőt?

Mert az oktatás a MOME felújított kampuszán zajlik, így hétről hétre egyre otthonosabban érezheted magad egyetemünk díjnyertes tereiben.

A kis létszámú csoportoknak köszönhetően az oktatók több figyelmet tudnak szentelni az egyéni fejlesztésre, a kiértékelés során pedig a közösségi gondolkodás élményét is megtapasztalhatod, olyanokkal, akik szintén továbbjutottak.

A kurzust Bánhegyesy Antal és Szalay Krisztina tartják. A nevükre kattintva többet megtudhatsz pályafutásukról és szakmai sikereikről.

A korábbi felvételi feladatok alapján imitáljuk a 3. forduló napjait és kihívásait. Feltérképezheted magad számára az egyetem tereit a kurzus alatt, hogy otthonosabban mozogj a helyszíni gyakorlati feladatok során.

Mire számíthatsz?

  • Célirányos, intenzív készülés, támogató oktatók, inspiráló közeg.

Mire lesz szükséged?  

  • saját fényképezőgép
  • laptop, képszerkesztő programmal

Következő indulás:

Időpont: 2024. június 24-28. (tömbösített kurzus)

Időtartam: hétfőtől péntekig 9:30-tól 16:00 óráig, fél órás ebédszünettel  (Ebédelni tudsz a MOME Kantinban, de hozhatsz is magaddal ebédet, van lehetőség az étel megmelegítésére.)

Helyszín: 1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

Ár: Várhatóan 2024. április elején!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a jelentkezés részleteiről!

Kurzusaink csak minimum létszám elérése esetén indulnak. A maximális létszám elérését követően várólistát nyitunk a jelentkezőknek. A változtatás jogát a kurzus kezdetéig fenntartjuk.