INTENZÍV tervezőgrafika

Sikeresen vetted az eddigi akadályokat és gőzerővel készülsz a második fordulóra? Ha továbbjutsz, Intenzív tervezőgrafika kurzusunk neked szól majd! 

Kiket várunk? 

✓ akik korábban PreMOME tervezőgrafika szakirányú előkészítőre jártak és továbbjutottak a felvételi nyári fordulójába 

✓ akik nem nálunk készültek, de továbbjutottak a felvételi nyári fordulójába 

Miért válaszd az INTENZÍV előkészítőt? 

 ✓  Mert az oktatás a MOME felújított kampuszán zajlik, így hétről hétre egyre otthonosabban érezheted magad egyetemünk díjnyertes tereiben. 

A kis létszámú csoportoknak köszönhetően az oktatók több figyelmet tudnak szentelni az egyéni fejlesztésre, a kiértékelés során pedig a közösségi gondolkodás élményét is megtapasztalhatod. 

A kurzust Jekli Ági, Weiszer Márk és Bak Vica tervezőgrafikusok tartják. 

Mire számíthatsz? 

  • Célirányos, intenzív készülés, támogató oktatók, inspiráló közeg.

Mire lesz szükséged? 

  • Az órák során, a kiadott feladatok elvégzéséhez, valamint a hatékony portfólió építéséhez a manuális technikákon kívül (festés, rajz, kollázs), az Adobe Photoshop, Illustrator és Indesign (2016 CC-től a legújabb kiadásig, angol nyelven) tervezői programokkal dolgozol majd. Ezekhez megfelelő erősségű saját laptop megléte szükséges. (Ajánlott hordozható számítógép Intel i5 processzor, 8 GB RAM, 256 GB HDD vagy SSD, lehetőség szerint videókártyával minimum specifikációval.)

7 alkalom: 2023. május 13., 20. | június 3., 10., 17., 24. | július 1.  

Időtartam: szombatonként 9:00-től 13:00 óráig 

Helyszín: 1121 Budapest, Zugligeti út 9-25. 

Ár:  155 000 Ft | Ha jártál PreMOME Előkészítőre tavaly vagy idén, akkor neked 126 000 Ft (Az áraink az ÁFA-t már tartalmazzák!) 

Befizetés határideje: május 9. 

Jelentkezés: lezárult

A hatékony oktatás és egyéni fejlődésed érdekében a felkészülésed hét közben egyéni munkát is igényel! 

Kurzusaink csak minimum létszám elérése esetén indulnak. A maximális létszám elérését követően várólistát nyitunk a jelentkezőknek. A változtatás jogát a kurzus kezdetéig fenntartjuk.