Irányelveink

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemhez tartozó felnőttképzési tanfolyamként, a PreMOME a MOME irányelveit követi az egyenlő bánásmód tekintetében. Fontosnak tartjuk, hogy résztvevőink és oktatóink számára egy diszkrimináció-, és a lehetőségekhez mérten, akadálymentes tanulmányi környezetet tudjunk biztosítani a MOME berkein belül.

Ennek szellemiségében kérünk minden érdeklődőt, résztvevőt és oktatót, hogy ismerje meg, és a PreMOME-n folytatott munkája során igazodjon az egyetem Etikai Kódexéhez. 


Panaszkezelés

Hosszútávú célunk, hogy kurzusaink minél hozzáférhetőbb és biztonságosabb oktatási terek lehessenek minden érdeklődő számára.

Kérünk, hogy amennyiben bármilyen hátrányos megkülönböztetést vagy akadályt tapasztaltál a jelentkezés vagy kurzusainkon való részvételed során, jelezd nekünk az alábbi ablakba írt, – igény szerint – névtelen üzenettel: 

    Munkatársaink bizalmasan kezelik majd visszajelzésedet. Amennyiben szeretnéd, hogy további egyeztetésre kapcsolatba lépjenek veled, úgy ennek igényét egy személyes elérhetőséggel együtt írd bele az üzenetbe.