Tárgyalkotás szakirányú előkészítő

A kurzus célja, a portfólió összeállításán túl, hogy belekóstolj a tárgytervezés és az alkotás világába, megalapozd a tudásod a későbbi egyetemi tanulmányaidhoz. Az órákon megismerkedhetsz a tervezés lényeges szakaszaival, a téma felvetésén és a kutatáson át, a digitális tárgyalkotásig. Naprakész és izgalmas tematikákkal, felvezető prezentációkkal és közös konzultációkkal hangolódunk az alkotásra. A többi már csak rajtad múlik!

Ár:  235.000 Ft (áraink az ÁFA-t tartalmazzák)
Szeretnél te lenni az az egy, aki a csoportjából visszakapja tanfolyamra befizetett összeg 50%-át?*
Görgess le az oldal aljára a részletekért

Időtartam: 2021. december 4. – 2022. április 9. (szombatonként 9.00-13.00)
17 alkalom összesen (68 óra)

Alkalmak:  2021. december 4., 11., 18./ 2022. január 8., 15., 22., 29. /  február 5., 12., 19., 26.  /március 5., 12., 19., 26. / április 2., 9.

Rajzbérlet:  szakirányos kurzusunk mellé ajánljuk kedvezményes árú rajzbérlet vásárlását, amivel a szombati, és a hétközi (kedd és csütörtök) rajzórákat is látogathatod.
10 alkalmas: 30 óra, 72.000 Ft


Kiknek szól?
Elsősorban 12. osztályosoknak, vagy bárkinek, akit a tárgyalkotás szak érdekel.

A kurzus célja:
Igény és képesség felmérése a felvételire hangolva. A tárgytervezés főbb aspektusainak feltérképezése. Portfólió építés. Felkészülés a felvételi fordulóira.

Mire számíthatsz?
Gyakorlásra és sokrétű tudás megszerzésére.

Mire lesz szükséged?
Az órák során, a kiadott feladatok elvégzéséhez, valamint a hatékony portfólió építéséhez szükséged lesz rajzeszközökre (ceruza, filc, ecset, festék, több féle papír, illetve minden olyan eszköz, amivel szívesen alkotsz), egy A5-ös méretű sketchbookra.

A kurzus csak minimum létszámot meghaladó csoport esetén indul.
A változtatás jogát a kurzus kezdetéig fenntartjuk.


* Minden szakirányos kurzuson 2022. március 5-én, az úgynevezett „kis Kiértékelés” alkalmával lesz lehetőség szavazásra, hogy ki legyen az, aki egyéni megítélés szerint megérdemelné, hogy visszakapja a befizetett kurzus árának felét. A csoporttársak és az oktatók szavazatait egyaránt összesítve hirdetünk majd eredményt.