Textil szakirányú előkészítő

A kurzus elsődleges célja az, hogy felkészítse a jelentkezőket a MOME Textil szakának felvételi eljárásában való helytállásra. Másodlagos cél, hogy a feladatok mentén bepillantást nyerjenek a tervezői attitűd működésébe, az egyetem szellemiségébe. A kurzust úgy építettük fel, hogy játékos, kreatív feladatok után folyamatosan nehezedik, végül eljutunk a próbafelvételi szintjéhez.

Ár:  275.000 Ft (áraink az ÁFA-t tartalmazzák)
Szeretnél te lenni az az egy, aki a csoportjából visszakapja tanfolyamra befizetett összeg 50%-át?*
Görgess le az oldal aljára a részletekért

Időtartam:  2021. november 13. – 2022. április 9. (szombatonként 9.00-13.00)
20 alkalom összesen (80 óra)

Alkalmak:  2021. november 13., 20., 27. / december 4., 11., 18./ 2022. január 8., 15., 22., 29. /  február 5., 12., 19., 26.  /március 5., 12., 19., 26. / április 2., 9.

Rajzbérlet:  szakirányos kurzusunk mellé ajánljuk kedvezményes árú rajzbérlet vásárlását, amivel a szombati, és a hétközi (kedd és csütörtök) rajzórákat is látogathatod.
10 alkalmas: 30 óra, 72.000 Ft
19 alkalmas: 57 óra, 108.300 Ft


Kiknek szól?
A képzés azoknak szól, akik ténylegesen felvételizni szeretnének az egyetem textil szakára és ehhez komplex segítségre van szükségük. Velük, egyéni képességeik mentén, azon dolgozunk, hogy a felvételi minden követelményének megfeleljenek.

A kurzus célja: 
A kurzus célja az, hogy a képzésben résztvevőket felkészítsük a MOME felvételi eljárásában előforduló feladatok megoldására. A tervezői gondolkodás elsajátítása és különböző rajzi eszközök kipróbálása.

Mire számíthatsz?
A kurzuson egymással párhuzamosan több feladat fut, egyszerre fejlesztjük a kötelezően beadandó mappa tartalmát és gyakoroljuk a felvételi típusfeladatait úgy, hogy más előkészítőkkel ellentétben nem sablont húzunk a jelentkezőkre, hanem a hozott egyéniségre és tehetségre erősítünk rá.

Mire lesz szükséged?
alap azonban a jó minőségű, vastag (később könnyen, igényesen kasírozható) rajzlap
színes és fekete-fehér eszközök (ceruzák, filcek, festékek, ecsetek, stb).
tűk, olló, cérnák, fonalak, szövőkeret, textilek, ragasztók, színes papírok, sniccer

A kurzus csak minimum létszámot meghaladó csoport esetén indul.
A változtatás jogát a kurzus kezdetéig fenntartjuk.


* Minden szakirányos kurzuson 2022. március 5-én, az úgynevezett „kis Kiértékelés” alkalmával lesz lehetőség szavazásra, hogy ki legyen az, aki egyéni megítélés szerint megérdemelné, hogy visszakapja a befizetett kurzus árának felét. A csoporttársak és az oktatók szavazatait egyaránt összesítve hirdetünk majd eredményt.